fbpx

reglament

L’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia (AESE) amb la col·laboració del Grup de Familiars i Amics de David i Óscar (FADOG) i l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, organitza el proper dimecres dia 1 de maig del 2019 la 28a Milla Urbana de Santa Eulàlia i X Solidària, “Memorial David Sánchez i Óscar Vizcaíno”.

Ja hem començat a treballar en una nova edició de la Milla Urbana de Santa Eulàlia, la vint-i-setena.

L’any passat vam assolir amb èxit totes les expectatives que teníem com a organització i això ens empeny a seguir liderant projectes d’acció social i educativa com el que estem portant a terme des de ja fa uns anys vinculat a la Milla: “Córrer per L’1 + 1”.

El model d’acció que proposem fomenta l’atenció integral, afavorint la socialització i intentant reduir les diferències amb persones amb necessitats d’atenció a la diversitat.

El nostre objectiu enguany és incrementar la participació a totes les categories però sobretot, a aquelles en les que aquestes darreres edicions han estat deficitàries pel que fa al nombre de corredors. També seguir fomentant els valors inherents a la Milla com la integració social, la solidaritat, la convivència i el civisme i facilitar la participació de tothom.

Com a la passada edició, la inscripció tindrà un cost de 2 euros als que s’afegirà l’aportació solidària d’un euro i un litre de llet o d’oli. La despesa total serà, per tant, de 3 euros i un litre de llet o d’oli.

Aquestes aportacions solidàries seguiran donant suport a projectes solidaris de diferents entitats que treballen per reduir l’exclusió i marginació social que pateixen algunes persones de la nostra ciutat, com la Creu Roja de L’Hospitalet.

En aquesta edició de la Milla tornarem a realitzar la cursa de la categoria d’Atenció a la diversitat que vam instaurar fa dos anys. Programarem també altres activitats com el Zumba a l’aire lliure i la col·locació d’inflables infantils. I tot serà amb l’objectiu global que defineix el nostre ideari: “Un record, un sentiment i molta il·lusió, són les eines que hem utilitzat per a realitzar una milla amb un passat, un present i un gran futur”

 

Organització Milla Urbana de Santa Eulàlia.

REGLAMENT

Art. 1 – Organització

L’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia, organitza amb la col·laboració del Grup de Familiars i Amics de David i Óscar la  28a Milla Urbana de Santa Eulàlia i X solidària “Memorial David Sánchez i Óscar Vizcaíno” – Ciutat de L’Hospitalet, que tindrà lloc el proper dimecres 1 de maig de 2019, en el circuit tancat del carrer Av. Carrilet (entre c. Buenos Aires i c. Comerç) a partir de les 9:00h del matí.

 

Art. 2 – Horari i ordre de les proves

Art. 3 – Categories

Les classificacions es faran d’acord amb les categories que estableix la Federació Catalana d’Atletisme per aquesta temporada 2017-2018.

*** Promesa-Sènior masculí i femení – Inscripció per invitació (art: 5.2) ***

 

Art. 4 – Circuit

Totes les categories hauran de recórrer la distància d’una Milla, 3 voltes al circuit tancat (1609 metres), a excepció de les següents categories:

  • Barrufets i atenció diversitat  100 metres aprox.
  • Pre-Benjamins  200 metres aprox.
  • Benjamins 536 metres (1 volta al circuit tancat).
  • Alevins   1072 metres (2 voltes al circuit tancat).

 

Art. 4 – Categories

Les inscripcions es poden formalitzar de forma presencial i NO presencial.

Les inscripcions presencials es realitzaran única i exclusivament a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal de Santa Eulàlia, c. Mossèn Cinto Verdaguer, 15-17, CP. 08902 de L’Hospitalet de Llobregat, fent entrega del full d’inscripció i realitzant el pagament de 2 € per cada inscripció. En el moment de la inscripció es farà entrega del dorsal.

La dates d’inscripció presencials al poliesportiu seran des del dilluns 23 d’abril al divendres 27 d’abril del 2018 en horari de 17:15 fins a les 19:30 hores. (Dissabte i diumenge no es faran inscripcions)

IMPORTANT: En el moment de l’entrega del dorsal es demanarà l’aportació solidària de 1 €, que serà lliurat a una entitat solidària de L’Hospitalet i d’1 litre d’oli o llet (també poden ser cereals per esmorzar o aliments bàsics) que seran lliurats directament al banc d’aliments de la CREU ROJA de L’Hospitalet. Al igual que anys anteriors recolzant el nostre projecte solidari “Córrer per L’1 + 1

ATENCIÓ!!!

1.- Inscripció Milla = 2€

+

2.- Aportació Solidària = 1€ + 1 litre de llet o oli

3.- INSCRIPCIÓ = 3€ + 1 litre de llet o oli

 

Les inscripcions NO presencials es realitzaran mitjançant un ingrés de 5 € al número de compte: ES76 2100 0821 4802 0077 0348

La inscripció quedarà confirmada un cop envieu el full d’inscripció degudament complimentat i el resguard de l’ingrés nominatiu de la persona inscrita a la cursa. Aquests documents s’han d’enviar al correu electrònic següent: inscripcions@millaurbanasantaeulalia.cat

 IMPORTANT: En el moment de la recollida del dorsal es demanarà el resguard nominatiu original bancari de l’ingrés.

El full d’inscripció el podeu descarregar de la web de la milla: www.millaurbanasantaeulalia.cat

L’organització sempre confirmarà via correu electrònic la inscripció de l’esportista.

La inscripció no presencial es podrà realitzar a partir de dissabte dia 24 de març i fins el dilluns dia 23 d’abril a les 22:00 hores del 2018 o fins que s’esgotin els dorsals disponibles per a poder participar.

ATENCIÓ: aquest any 2019 també es poden inscriure amb el “DORSAL 0” totes aquelles persones que només vulguin participar solidàriament sense haver de participar en la prova esportiva. Teniu l’enllaç a la web de la milla www.millaurbanasantaeulalia.cat

 

Art. 5 – Drets de l’organització

 Art.5.1 L’organització es reserva el dret de donar per tancada la inscripció en cadascuna de les categories i proves quan consideri que el nombre d’inscrits és el suficient per garantir la qualitat i la seguretat dels participants.

 

Art.5.2 Les inscripcions a les proves sènior-promesa masculí i femení es reserven exclusivament a atletes convidats. Si esteu interessats en que algú dels atletes del vostre club hi participi, us heu de posar en contacte amb nosaltres mitjançant inscripcions@millaurbanasantaeulalia.cat indicant clarament a l’assumpte de l’e-mail que voleu participar en aquesta cursa amb invitació. Per a poder participar serà necessari que adjunteu el vostre currículum esportiu i el número de llicència de la FCA.

Art.5.3 El mateix dia de la prova no es realitzaran inscripcions. Excepte en les categories de Barrufets i Atenció a la diversitat.

 

Art.5.4. L’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia no es fa responsable dels perjudicis físics, morals o materials que puguin tenir els participants durant les curses.

 

Art. 6 – Dorsals

 Inscripció presencial: L’entrega del dorsal es farà en el moment de rebre el full d’inscripció i el pagament de 2 € més les aportacions solidàries. Total (3€ + 1l d’oli o llet.)

Inscripció NO presencial: El dorsal es podrà recollir fins a 20 minuts abans de l’hora de sortida fixada per la prova que correspongui , aportant el justificant bancari de pagament.

 

Art. 7 – Cambra de sortides

En les proves Promesa-Sènior Masculí i Juvenil-Júnior-Promesa-Sènior Femení, els corredors hauran de presentar-se a la “Cambra de sortides” 10 minuts abans de l’inici de la seva prova, presentant el Document Nacional d’Identitat i la Llicència Federativa, si així ho requereixen els jutges àrbitres de la FCA.

 

Art. 8 – Premis

 Art. 8.1. Trofeu pels tres primers classificats de cada categoria tant si són o no federats. En la categoria veterana hi haurà tres classificacions: 1a (A) de l’any 1983 fins a l’any 1969, una 2a (B) de l’any 1968 fins a l’any 1959 i una 3a (C) de l’any 1958 i anteriors, tant masculina com femenina.

 Art. 8.2. Obsequi a tots els participants arribats a meta.

 Art. 8.3. En la cursa de Barrufets i Atenció a la diversitat no hi hauran classificacions ni trofeu pels tres primers.

 Art. 8.4. Premis en metàl·lic pels 3 primers de la cursa Sènior-Promesa masculí i 3 primeres de la cursa Juvenil-Júnior-Sènior-Promesa femení. Aquests premis en metàl·lic tindran la seva corresponent part fiscal a càrrec de l’entitat organitzadora.

Art.8.5 L’assoliment del rècord de la Milla a les categories Sènior-Promesa masculí i Sènior-Promesa femení serà premiat amb 120 Euros. Aquests premis en metàl·lic també tindran la seva corresponent retenció fiscal a càrrec de l’entitat organitzadora.

 Art. 9 – Desqualificació

Es desqualificarà a tots els atletes que no compleixin les següent normativa:

9.1. Qualsevol modificació de col·locació o anul·lació de publicitat.

9.2 .Córrer sense portar el dorsal.

9.3. Córrer en una sèrie que no correspongui.

9.4. No haver formalitzat la inscripció.

9.5. Per determinació del Jutge Àrbitre o els Comissaris de la prova.

Art. 10 – Jutges i reclamacions

  • Les curses només podran ser suspeses en cas d’inclemències meteorològiques i si així ho determina el Jutge Àrbitre. El seu veredicte serà inapel·lable.
  • Les reclamacions s’hauran de presentar per escrit al Jutge Àrbitre previ pagament de 30 euros que es retornaran en el cas que es resolgui favorablement la reclamació, i només seran acceptades fins a 20 minuts desprès que es faci saber la classificació de la corresponent cursa.

Art. 11 – Drets d’imatge i dades personals

D’acord amb l’article de la Constitució 18.1 i a la llei Orgànica 1/1982 del 5 de maig que regula els drets a la pròpia imatge, la mateixa inscripció i/o participació en la XXVI Milla Urbana de Santa Eulàlia i VIII solidària, implica l’acceptació de la difusió de la vostra imatge en aquells mitjans de comunicació que l’organització consideri oportú. També informem que, atès a la llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades personals, l’organització utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la gestió de la pròpia activitat esportiva i formaran part d’un fitxer propi e intransferible a l’AESE, amb l’únic objectiu de promocionar les properes edicions de la Milla i poder fer-vos arribar informació relacionada amb aquest esdeveniment.

Art. 12 – Acceptació del reglament

La inscripció a la XXVII Milla Urbana de Santa Eulàlia i IX solidària implica l’acceptació total d’aquest reglament. Tot allò que no preveu aquest reglament serà resolt per l’organització.

Per a qualsevol dubte sobre la inscripció, us podeu adreçar a la pàgina web www.millaurbanasantaeulalia.cat o al correu de la  28a Milla Urbana de Santa Eulàlia i X solidària “Memorial David Sánchez i Óscar Vizcaíno” info@millaurbanasantaeulalia.cat

enero 2019
L M X J V S D
« Abr    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

LA CURSA MÉS SOLIDÀRIA

Seguim liderant projectes d’acció social i humanitària sota  el  lema “Córrer per L’1 + 1”  vincular a Creu Roja de L’Hospitalet, que estem portant a terme des de ja fa uns anys   i també continuem col·laborant amb  el projecte “Cuida’m” de l’hospital Sant Joan de Déu.

1e672c03-758c-4882-8d0e-72f3bc4e77ef

PROGRAMA CUIDA’M DE SANT JOAN DE DEU

A través del programa Cuida’m el Hospital Sant Joan de Déu Barcelona abre una puerta a la esperanza. Muchas familias de países en desarrollo viven con desesperación tener un hijo con una enfermedad grave, curable y no accesible por falta de recursos económicos.

més informació
Captura de pantalla 2018-12-19 a las 14.40.54

CÓRRER PER L’1+1  | CREU ROJA

En el moment de la inscripció recollim, a més, 1€ i un litre de llet o d’oli amb la finalitat de donar suport a algun projecte solidari.

més informació

Uso de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de nostra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. CERRAR